Política de qualitat

Les activitats que General Facilities, S.L. considera conformes als requisits de les normes ISO 9001:2015ISO 14001:2015 e ISO 45001:2018:

Disseny, Instal·lació i legalització de: electricitat baixa, mitjana i alta, gas, instal·lacions frigorífiques i calentes, climatització de tota mena, telecomunicacions, sonorització d'edificis, lampisteria, xarxes de distribució, aire comprimit, xarxa i distribució, energies alternatives, ventilació i extraccions, domòtiques i control d'edificis, vídeo vigilància, aparells de pressió.
Manteniment industrial i externalització de serveis de les àrees de manteniment.
Outsourcing de personal, per a serveis auxiliars de manteniment de producció.

La declaració de Política recull com a línies mestres:
1. Compromís a complir les exigències, requisits i expectatives explícites i implícites dels nostres clients, així com els requisits legals i reglamentaris.
2. Difondre en tots els nivells de la nostra estructura els objectius, metes i programes i criteris de Qualitat, Gestió Ambiental i Seguretat i Salut.
3. Implantar els indicadors de Qualitat i de gestió ambiental, així com realitzar un seguiment del nivell de progrés d'aquests, de manera que ens permeti conèixer i assegurar el producte i el nivell de qualitat desitjat pel nostre client i garantir una ocupació racional dels recursos naturals.
4. Gestionar els processos que redueixin l'impacte ambiental en la nostra activitat i avaluar anticipadament, l'impacte ambiental de les noves activitats o serveis.
5. Fomentar l'ocupació racional dels recursos naturals i una conscienciació clara d'afavorir el nostre entorn, no sols a través de la nostra labor, sinó implicant també a tots els nostres proveïdors i clients.
6. Reduir al mínim la contaminació i la producció de residus per a conservar els recursos.
7. Desenvolupar els programes de formació contínua tendents a la millor qualificació dels nostres treballadors, implicant així a tot el personal en la consecució de tots els objectius establerts en el present document.
8. Consolidar el procés de millora contínua en l'acompliment de totes les activitats realitzades en l'Empresa.
9. Fomentar i aconseguir un ambient motivador de tots els membres de l'empresa.
10. La participació de tot el personal i dels proveïdors.
11. Definir els llocs de treball de manera segura amb el compromís de la prevenció de danys i la deterioració de la salut. Potenciar la millora contínua de la gestió i del compliment de la seguretat en el treball.
12. Incloure un compromís que elimini perills i redueixi riscos per a la seguretat i salut en el treball i que promogui la participació i consulta dels treballadors.
La Direcció fa aquesta política accessible i la posa a la disposició dels seus clients, tots els seus empleats, proveïdors i per a les parts interessades.

La Política es manté al dia mitjançant revisions periòdiques, coincidint amb les revisions del sistema per part de la direcció, amb la finalitat que tingui en compte els canvis en les condicions de l'entorn i la informació rebuda. En aquest sentit la direcció proporciona i proporcionarà tots els mitjans humans, tècnics i econòmics necessaris per a aconseguir els objectius i metes que s'estableixin programada i periòdicament.


Gerència.
 
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes