LA EMPRESA

General Facilities compta amb una sòlida experiència en la realització de construccions especialitzades

Història

GENERAL FACILITIES S.L és una empresa especialitzada en Manteniments Tècnics Integrals, Multiserveis i Projectes Claus en Mà.

Ens avalen més de 18 anys d'experiència en el sector i una organització amb llarga trajectòria professional, havent realitzat nombrosos treballs per a clients de renom de diferents sectors.

Neix una idea i GENERAL FACILITIES abasta des de l'inici del projecte, dissenyant, assessorant i oferint solucions integrals fins a la seva execució, legalització, posada en marxa i posterior manteniment.

Partint des d'un únic interlocutor, amb una estructura professional coordinada. Tot en un gran grup de persones experimentades amb la màxima responsabilitat, rigor i criteri.

La nostra gran motivació és formar un grup de treball i col·laborar amb els nostres clients, oferint-los les millors solucions.

PENSAMENT GLOBAL

La nostra motivació són els nostres clients i els que cada dia dipositen la seva confiança en nosaltres.

El nostre objectiu, és arribar a tot el mercat nacional, per això, GENERAL FACILITIES està immers en un Pla Estratègic d'Expansió.


MISSIÓ

Ajudar a que els nostres clients es concentrin en la seva activitat principal de negoci, prestant i gestionant de manera eficient la majoria de serveis auxiliars dels seus edificis i instal·lacions.

Tot això, oferint una ocupació de qualitat als treballadors de GENERAL FACILITIES SL, respectant humanament a la societat i fent la nostra petita contribució al medi ambient utilitzant productes ecològics.

Què ens fa diferents? Quin és el nostre valor afegit?

Entre els avantatges i beneficis del nostre model de treball destaquem la nostra estructura global de professionals, que ens permet disposar d'industrials amb experiència en tots els sectors. Per aquest motiu, el nostre nivell de subcontractació és molt baix, ja que en tenir tota la mà d'obra pròpia podem ajustar el preu per volum. També el nostre Departament d'Enginyeria propi aporta múltiples beneficis i un alt valor afegit als nostres clients ja que prefereixen comptar amb un únic interlocutor per controlar els seus projectes i el correcte manteniment de les seves instal·lacions.

També la nostra estructura ens permet crear un vincle més proper i un servei més flexible amb els nostres clients. No descuidem el coneixement de la tecnologia, per això sempre oferim les millors solucions del mercat i serveis d'alt nivell per a la seva empresa.

Tampoc ens oblidem de l'adequat ajust a les necessitats pressupostàries, gràcies al nostre Departament d'Enginyeria, coordinat amb el Departament Tècnic i de Disseny, oferim projectes a mida i propostes que siguin sostenibles per a cadascuna de les necessitats.

Finalment, i com a garantia d'èxit, en general Facilities pensem que el nostre currículum són els clients i col·laboradors que ens avalen i ens defineixen.

GENERAL FACILITIES EN XIFRES

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes